Rekordmange på charterrejse i julen

29. november 2013

Rekordmange på charterrejse i julen

Dansk jul erstattes med sol, varme og palmesus
Flere danskere end nogensinde forventes at rejse på charterferie i julen, og mange vælger også at fejre nytåret under fremmede himmelstrøg.

– At holde jul under palmerne er de seneste år blevet mere og mere populært, men i år falder juledagene så gunstigt, at endnu flere har mulighed for at komme fra kulde til varme i juleferien, siger Peder Hornshøj, der er administrerende direktør i Bravo Tours.

Skolerne og mange arbejdspladser holder juleferie fra 22. december. Det passer perfekt med, at lørdag er den ugedag, de fleste charterfly letter. I år er det således ikke nødvendigt at skaffe sig ekstra fridag for at få en
ferieuge til at passe ind i charterarrangørernes rejsekalender.

– På nogle af vore hoteller gøres der noget ekstra ud af at fejre jul med traditionel dansk stemning. Mange familier har julegaverne med og hygger sig dels på værelset, dels i restauranten. I mange familier har man droppet de store gaver og lader en julerejse være familiens fællesgave. Andre rejser væk i julen for at slippe for juleræs og -halløj, siger Peder Hornshøj. Julerejserne bestilles ifølge Bravo Tours-direktøren tidligere i år end foregående år, og især 14-dages rejserne er der øget efterspørgsel på.

– Der går nogle år, inden højtidsdagene ligger lige så gunstigt i kalenderen som i år. Det er sandsynligvis derfor, at så mange benytter sig af lejligheden til at prøve at holde jul under palmerne, siger Peder Hornshøj.

Bravo Tours er blandt Danmarks tre største rejsebureauer med rejser til spændende og populære rejsemål over hele verden – altid med dansktalende rejseledere.

Bravo Tours tilbyder  Solferie, Safari, Rundrejser, Golfrejser, Kombinationsrejser. Oplevelsesrejser og Grupperejser, der giver minder for livet.

Bravo Tours har hovedkontor i Herning og et salgskontor i København.

Bravo Tours er medlem af charterrejsearrangørernes brancheorganisation (RiD) og Rejsegarantifonden og følger altid Rejseankenævnets retningslinjer og afgørelser.

Share Button