Magi for børn

1. marts 2012

Magi-for-børn_1

Bravo Tours’ Børneklub er utroligt populær – allerede inden den er kommet rigtigt i gang. Børneklubben laver aktiviteter for børn på nogle af sommerens mest populære feriesteder, men klubben tyvstartede på Skandinaviens største rejsemesse, Ferie for Alle, i MCH Messecenter Herning 24.-26. februar.

Tryllekunstneren Jesper Grønkjær underholdt hundreder af børn med bl.a. trylleri, klovneri og bugtaleri. Jesper Grønkjær forstå at drage børnene med ind i sine forestillinger. Hans skøre påfund begejstrer alle.

Bravo Tours’ Børneklub er skabt for børn mellem tre og otte år. De tilbydes aktiviteter på populære familiehoteller i skolernes sommerferie, og klubben har har allerede rundet 2.000 medlemmer.

Børneklubben er som et frikvarter for børnene – en mulighed for at hygge sig sammen med de andre børn på hotellet, måske få en pause fra solen i timerne midt på dagen og frem for alt lave aktiviteter på børnenes helt egne præmisser.  Bravo Tours Børneklub har veluddannede danske børneklubrejseledere, der samler alle 3-8-årige børn til aktiviteter – blandt andet på stranden. Her lærer børnene blandt andet at passe på sig selv og hinanden.

Bravo Tours Børneklub er aktiv i ugerne 26-32 på ti hoteller i Tyrkiet og Bulgarien og på Zakynthos, Mallorca, Kreta, Rhodos og den spanske solkyst.

På alle hoteller, hvor der er Børneklub for de mindste, arrangeres hver uge mindst to aktiviteter for de lidt større børn – aktiviteter, der er forbudt for voksne. I god tid inden ferien, sender Bravo Tours en velkomstpakke til børnene.

     

Share Button