Flere rejsemuligheder for nordjyder

2. december 2013

Flere rejsemuligheder for nordjyder

Bravo Tours udvider sit program fra Aalborg Lufthavn
Nordjyderne får nu flere muligheder for at rejse på charterferie til landene omkring Middelhavet. Bravo Tours udvider sit sommerprogram fra Aalborg Lufthavn, så det kommer til at omfatte fire græske øer, tre ferieområder i Tyrkiet og Costa de Almería i Spanien.

– Bravo Tours oplever konstant stor interesse fra Nordjylland. Vi får mange henvendelser fra nordjyder, der ønsker flere rejsemål, og disse ønsker efterkommer vi nu, siger Bravo Tours’ administrerende direktør, Peder Hornshøj.

Bravo Tours vigtigste nyskabelse fra Aalborg Lufthavn er den ugentlige flyvning til Costa de Almería i Spanien. Kyststrækningen ligger nordøst for den berømte Costa del Sol, men den er helt ny som ferieområde for udenlandske turister.

– Costa de Almería var i mange år spaniernes private ferieområde. En velbevaret hemmelighed, som vi opdagede for et års tid siden. Vi afprøvede Costa de Almería i år fra Billund og København, og med så stor succes, at vi satte et ekstra fly ind i skolernes sommerferie.

Costa de Almería er porten til Andalusien med adgang til provinsens fantastiske kultur, historie og gastronomi, og hotellerne ligger ved lækre, brede strande ud til Middelhavet, siger Peder Hornshøj, der fremhæver den spanske tapaskultur med lækker mad, drikkevarer og hygge til uhørt lave priser som en af Andalusiens attraktioner.

Bravo Tours’ hoteller ligger i de tre ferieområder Roquetas del Mar, Aguadulce og Almerimar uden for regionens hovedstad, Almería, der er på størrelse med Aarhus.

Grækenland bliver Bravo Tours største ferierejsemål med afrejser fra Aalborg Lufthavn. De fire øer Kreta, Rhodos, Zakynthos og Santorini tilbydes til nordjyderne i 2014.

– Det er en væsentlig udvidelse, som forhåbentlig vil glæde mange, siger Peder Hornshøj. Grækenland er sammen med Tyrkiet danskernes foretrukne ferieland i sommerhalvåret. Og netop Tyrkiet har Bravo Tours på Aalborg-programmet med tre ferieområder – Alanya, Side og golfparadiset Belek.

– Alanya er kendt af mange danskere som en klassisk ferieby med alle faciliteter, Side er en antik by med smukke ruiner, hyggelige gader og en dejlig strand, og Belek har vel nok verdens største koncentration af golfbaner, siger PederHornshøj.

I vintersæsonen har Bravo Tours ugentlige fly fra Aalborg til Gran Canaria og til Eilat i Israel. Desuden er der en enkelt 14-dages rejse til De Dansk Vestindiske Øer.

 

Bravo Tours er blandt Danmarks tre største rejsebureauer med rejser til spændende og populære rejsemål over hele verden – altid med dansktalende rejseledere.

Bravo Tours tilbyder  Solferie, Safari, Rundrejser, Golfrejser, Kombinationsrejser. Oplevelsesrejser og Grupperejser, der giver minder for livet.

Bravo Tours har hovedkontor i Herning og et salgskontor i København.

Bravo Tours er medlem af charterrejsearrangørernes brancheorganisation (RiD) og Rejsegarantifonden og følger altid Rejseankenævnets retningslinjer og afgørelser.

Share Button