Ferie på to hjul

25. september 2013

Ferie på to hjul

Antallet af danske cykelmotionister stiger som en stejl bjergetape.
Flere og flere danskere tager cyklen med på ferie i udlandet. Antallet af danske cykelmotionister stiger som en stejl
bjergetape.

Bravo Tours er Danmarks største arrangør af cykelrejser for både individuelle, grupper og cykelklubber. I foråret 2013 sendte vi over 900 cykelmotionister til det største cykelferierejsemål, Mallorca.

På cykelrejse med Bravo Tours er man sikret fantastiske naturoplevelser, uanset om det gælder cykelparadiset Mallorca i Middelhavet, det udfordrende terræn på Gran Canaria ud for Afrikas vestkyst eller en fantastisk rundrejse i det smukke Andalusien. På alle rejsemål er naturen nærmest skabt til cykelruter – med masser af kuperet træningsterræn, flade strækninger og rigeligt med udsigter undervejs.

Bravo Tours tilbyder en bred vifte af cykelrejser, uanset om man er til rundrejse, vil cykle for dig selv eller tage på træningslejr med en entusiastisk rejseleder, der kender rejsemål og ruter. På alle Bravo Tours cykelrejsemål er der fine indkvarteringsmuligheder, god infrastruktur, respekt for cyklister og et varieret og udfordrende terræn for selv den mest kræsne cyklist.

Mærk suset på bakkerne og på de lange, lige landeveje. For en cykelmotionist er det livgivende at suse gennem det ene hårnålesving efter det andet og at kunne holde et anstændigt tråd på en lang strækning, for bagefter at komme helt ned i gear på hotellet og dele dagens spændende oplevelser med sine rejsefæller.

Bravo Tours er med på Cykelmessen i DGI-huset i Vejle 5. oktober.

Mød os på cykelmessen…

Bravo Tours er blandt Danmarks tre største rejsebureauer med rejser til spændende og populære rejsemål over hele verden – altid med dansktalende rejseledere.

Bravo Tours tilbyder  Solferie, Safari, Rundrejser, Golfrejser, Kombinationsrejser. Oplevelsesrejser og Grupperejser, der giver minder for livet.

Bravo Tours har hovedkontor i Herning og et salgskontor i København.

Bravo Tours er medlem af charterrejsearrangørernes brancheorganisation (RiD) og Rejsegarantifonden og følger altid Rejseankenævnets retningslinjer og afgørelser.

Share Button