Europas mest berømte hemmelighed

1. oktober 2013

Europas mest berømte hemmelighed

Portugalsparadis har en stærk position hos Bravo Tours
Algarve har i en årrække været danskernes foretrukne ferierejsemål på det portugisiske fastland. Familier, par og golfspillere tiltrækkes af regionens fantastiske strande, maleriske og hyggelige landsbyer, kvalitetshoteller og førsteklasses golfbaner.

– Kystlinien ud mod Atlanterhavet er noget af Europas smukkeste natur med dramatiske klippeformationer og små vige med hvidt eller gyldent strandsand, siger Bravo Tours’ administrerende direktør, Peder Hornshøj, der også gerne fremhæver Algarves udfordrende golfbaner og regionens behagelige klima.

En lun brise fra Middelhavet blæser næsten konstant over det sydlige Portugal, der har varme, tørre somre og lune og hyggelige vintre. Algarve kaldes Portugals Paradis på grund af regionens frodighed og kystens og
bjergenes skønhed.

Livet på strandene
Med flere end 100 rene sandstrande spredt over kysten har Algarve et varieret udvalg af ressorts, der oprindeligt var små fiskerlandsbyer, der nu er fyldt med strandhoteller, masser af restauranter og barer, men som har bevaret et charmerende miljø med smalle, brostensbelagte gader og hvidkalkede huse.

De vigtigste Algarve-ferieområder ligger omkring den livlige by Albufeira. Området mellem stranden og de fyrretræsklædte bakker har en rig kulturarv. Hvide sandstrande og varmt vand i Praia da Rocha ligger tæt ved.

Vilamoura er et nyanlagt ferieområde med en attraktiv marina omgivet af butikker, barer og caféer og har gode sportsfaciliteter, især for golfspillere.

Europas spisekammer
Også gastronomien på Algarve-kysten er førsteklasses. Mange hyggelige restauranter har alt godt fra havet og haven på menukortet.

Lokalbefolkninge lever livet langsomt i Algarve. Der er altid tid til en kop stærk kaffe i en meget lille kop – helst på en café, som der er mange af på alle gader. Sardiner opfylder et andet behov.

De små fisk serveres overalt i alle afskygninger, men de lokale lever afgjort ikke udelukkende af sardiner. Udbuddet af kød, fisk og grøntsager vidner om, at man befinder sig i Europas spisekammer. Og restauranternes menukort præsenterer et utal af variationer over kombinationer af sunde råvarer.

Aktivitetsmulighederne på Algarve-kysten er nærmest utallige. Klipperne og strandene er oplagte til eventyr og afslappende stunder, og naturligvis trækker golfbanerne i mange turister.

Algarve er noget af Europas smukkeste natur, så det er oplagt at leje en bil og på egen hånd udforske landskaber, landsbyer og lange strækninger, hvor livet leves i pagt med den natur, der giver liv til – livet!

 

Bravo Tours er blandt Danmarks tre største rejsebureauer med rejser til spændende og populære rejsemål over hele verden – altid med dansktalende rejseledere.

Bravo Tours tilbyder  Solferie, Safari, Rundrejser, Golfrejser, Kombinationsrejser. Oplevelsesrejser og Grupperejser, der giver minder for livet.

Bravo Tours har hovedkontor i Herning og et salgskontor i København.

Bravo Tours er medlem af charterrejsearrangørernes brancheorganisation (RiD) og Rejsegarantifonden og følger altid Rejseankenævnets retningslinjer og afgørelser.

Share Button