Dubai – mondænt, moderne og billigt

15. september 2011

Mange danskere er blevet stamgæster i ørkenstaten
Verdens højeste bygning lige op ad et levende middelalderkvarter. Subtropisk klima. Sand på kystlinjen og i baglandet. Strande og ørken. Gastronomi i verdensklasse og indkøbsmuligheder, så man ærgrer sig over, at man ikke må tage ubegrænsede mængder bagage med hjem.

– Sådan er Dubai – og resten af De Forenede Arabiske Emirater, siger Bravo Tours’ administrerende direktør, Peder Hornshøj.

Bravo Tours er Danmarks førende Dubai-charterrejsearrangør med direkte fly hver torsdag fra Billund.

– Vi har efterhånden haft Dubai og naboemiratet Ras al-Khaimah på programmet i tre år og har fået en stor gruppe stamgæster, der ikke kan få nok af De Forenede Arabiske Emirater. Nogle vælger Dubai hver gang, andre prøver kombinationer af flere områder, siger Peder Hornshøj.

Mellemøstens mest populære rejsemål er en smeltedigel af kultursammenstød domineret af oliemilliardærers fantasifulde visioner og flittige asiatiske servicemedarbejdere, der i fællesskab har skabt et feriested, der giver minder for livet.

– De mondæne ørkenstater har et strejf af 1001 nats eventyr i en meget moderne udgave. Emiraterne bør opleves nu, for det bliver aldrig billigere, siger Peder Hornshøj. Bravo Tours tilbyder i december flyrejse og en uges ophold på hotel for kun kr. 3.998.

Der er rift om danskere, der ønsker at opleve De Forenede Arabiske Emirater. Bravo Tours er ikke alene på chartermarkedet, og adskillige flyselskaber har Dubai som destination.

– Vi har ikke noget imod konkurrence på markedet. Mange, der har været med rutefly til Dubai, kommer til os næste gang, fordi vi kan levere pakkeløsninger med fly og hotel til samme pris eller mindre end en ruteflybillet, siger Peder Hornshøj.

Share Button