Bravo Tours udvider med Menorca

21. oktober 2013

Bravo Tours udvider med Menorca

Nyt spansk sommerferie-rejsemål på næste års program fra Billund og København

Den spanske ø Menorca bliver fra maj nyt rejsemål for Bravo Tours, der i forvejen har naboøen Mallorca som en af sine største sommerdestinationer.

Menorca vil kunne tilfredsstille de fleste af vore gæster, der holder af dejlige, hvide strande, flot natur, aktiv ferie, hyggelige kystbyer med gode hoteller, masser af specialbutikker og lækker mad. På mange måder minder øen om både Provence og Mallorca. Man finder mange af de bedste ting herfra, men Menorca er trods alt helt sin egen, siger Bravo Tours’ administrerende direktør, Peder Hornshøj. I første omgang ville Bravo Tours udelukkende flyve til Menorca fra Billund Lufthavn.

– Men da nyheden i sidste uge slap ud til Bravo Tours’ stamkunder, kom der i løbet af få timer et massivt pres fra sjællændere og københavnere, der ønskede fly fra København til Menorca. Det retter vi os naturligvis efter, for vores vigtigste opgave er at arrangere ferierejser til de rejsemål, der opfylder vore gæsters ønsker, siger Peder Hornshøj.

Bravo Tours har 12 hoteller fordelt ved øens næststørste by, Ciutadella, og ved de skønne strande på såvel sydkysten som nordkysten.

Menorca er lidt større end Bornholm, og hele øen kan ses fra øens højeste punkt, El Toro (358 meter over havet). Fra bjergtoppen ser man det smukke skovklædte landskab, de mange bugter med rolige strande og kilometervis af smukke stensætninger, der afgrænser alle veje og marker.

De lyse natursten er også byggematerialet i Menorcas karakteristiske 3000 år gamle monumenter fra talayor-kulturen, der vidner om Middelhavsøens tidligste bosættere. Det samme gør de mange huler på de stejle klippesider langs nogle af bugterne.

– Vi forventer os meget af Menorca, der har masser af lækre strande, velfungerende hoteller, et moderne vejnet, gode indkøbsmuligheder og masser af muligheder for vandring, cykleture og andre oplevelser for hele familien, siger Peder Hornshøj.

Bravo Tours flyver til Menorca fra Billund fra 23. maj til slutningen af september og fra København i skoleferien. Man forventer cirka 3.000 gæster det første år.

___
Bravo Tours er blandt Danmarks tre største rejsebureauer med rejser til spændende og populære rejsemål over hele verden – altid med dansktalende rejseledere.

Bravo Tours tilbyder  Solferie, Safari, Rundrejser, Golfrejser, Kombinationsrejser. Oplevelsesrejser og Grupperejser, der giver minder for livet.

Bravo Tours har hovedkontor i Herning og et salgskontor i København.

Bravo Tours er medlem af charterrejsearrangørernes brancheorganisation (RiD) og Rejsegarantifonden og følger altid Rejseankenævnets retningslinjer og afgørelser.

Share Button