Bravo Tours fylder 15 år – 15 millioner i fødselsdagsrabatter!

6. november 2013

Bravo Tours fylder 15 år - 15 millioner i fødselsdagsrabatter!

Bravo Tours fejrer 15 års fødselsdag.
Tiden flyver af sted i godt selskab. Lige pludselig er det 15 år siden at Bravo Tours så dagens lys og meldte sin ankomst i den danske rejsebranche. Det var i
begyndelsen af 1999.

Siden dengang er det gået stærkt. Rigtigt stærkt endda. Og vi kan nu se tilbage på 15 forrygende år, som virkelig har været en ekstremt spændende rejse for os – og som år for år har udviklet os mod nye rejsemål, nye rejsetyper og nye fantastiske rejseoplevelser for vores gæster.

Samtidig viser vores analyser, at vi rejser med meget tilfredse kunder, som gerne vil rejse med os igen. Det har haft en selvforstærkende effekt, som i al jysk beskedenhed har gjort os skarpere og skarpere til at kunne levere de bedste ferieoplevelser.

Bravo Tours holder fast i de gode gamle dyder. Vi kunne aldrig drømme om at gå på kompromis med kvaliteten. Vi vælger vores rejsemål, hoteller og samarbejdspartnere med omhu. Vi uddanner vores egne rejseguides, som har dyb indsigt i de lokale forhold og som kan kunsten at formidle de mange spændende historier – og vi holder stædigt fast i dansktalende rejseguider! Naturligvis fejrer vi vores 15 års fødselsdag med manér. Vi har derfor sammensat en spændende buket af populære rejseklassikere til sydens sol og på disse rejsemål giver vi masser af fødselsdagsrabatter.

Rejsenyheder med fødselsdagsrabat
Luk op for fødselsdagsavisen og se de mange drømmerejser med klækkelige rabatter. Men ikke nok med det. I anledning af fødselsdagen lancerer vi en række særlige rejsenyheder, fx en safari til Kenya og Kenya-kysten med Peder Hornshøj. Gå hellere på opdagelse i fødselsdagsavisen allerede nu. Bestil din personlige fødselsdagsrejse på bravotours.dk eller ved at ringe på telefon 70 10 10 77 – inden rejsen forsvinder til anden side. Vi regner med at der bliver rift om rejserne og opfordrer derfor til at tage et hurtigt valg.

Vi håber at vores fødselsdagstilbud kan friste – og vil glæde os til at levere flere stjernestunder til dig og din familie. På forhåbentligt gensyn!

Hjertelige fødselsdagshilsner fra

Bravo Tours

Share Button