Leopard Beach – et lille paradis ved det Indiske Ocean! – Kenya dagbog 6

16. oktober 2012

Bravo-Tours-The_Sands_at_Chale_2

”Der findes ingen ord, ingen ord der helt slår til…”
Efter en behagelig flyvetur med Kenya Airways, et serviceminded personale og en lille anretning ankom vi til Mombasa. Vores dejlige rejseleder Lucky tog imod os og viste os ned til bådene. Efter en kort rundtur sejlede vi over til Diani Beach og herefter til Leopard Beach, hvor jeg skulle bo de næste dage ved det smukke Indiske Ocean. At komme fra den støvede slette til dette magiske vandparadis var en kæmpe omvæltning. Tænk sig at Kenya rummer begge dele. Det er jo genialt!

Jeg blev præsenteret for manageren Suleima, som selv ville vise mig til mit værelse. Stor var min begejstring, da hun lukkede op til ”værelset”, som viste sig at være en Beach Villa liggende på en klippe med havet direkte under. Jeg var målløs, terrassen var større end min stue, og badeværelset havde en skøn Jacuzzi.

Efter en tiltrængt tur i jacuzzi mødtes jeg med Suleima, som gav mig en rundvisning på hele området. Det er uden tvivl et af vores bedste hoteller på kysten ved Diani Beach og ikke kun, fordi jeg blev kræset for. Vores gæster, som boede der i samme periode, var ovenud tilfredse. Maden var også uovertruffen. Det er et sandt lille paradis.

Hver aften under spisningen var der lidt underholdning af skiftende art.

Tidlig næste morgen blev jeg hentet for at besigtige vores andre hoteller ved kysten, Southern Palm Beach, The Sands at Nomad, Diani Reef og det nye hotel på Chale Island, The Sands.

The Sands at Chale, ligger fredeligt på en ø. Enten kører man med lastbil (ved ebbe) eller også sejler man over til øen. (ved flod). Øen er helt speciel. Alt er stille og roligt. Men også med masser af muligheder for at dyrke vandsport. Hele komplekset ånder af fred, hygge, strand og hav. Strandene er så fine og vandet krystal klart!

Min tur til Afrika har naturligvis været en kæmpe oplevelse, som jeg aldrig glemmer. Jeg glæder mig til at sende flere glade gæster til Afrika! Det kan varmt anbefales! Kombinationen af safari og afslapning på stranden er helt fantastisk og ren balsam for sjælen. Så tag endelig af sted!

Louise i Afrika

Har I også besøgt Diani Beach, og har I kombineret safari med strandliv?
Fortæl os hvad I syntes om det, og hvorfor det var en stor oplevelse.

 

Share Button