Zakynthos – “All in all – spotless!”

18. juni 2013

Bravo-Tours-Zakynthos-460x310

Hej Bravo Tours

Så er vi igen i lille Danmark efter en vel overstået ferie-uge på Zakynthos.

Det var lige hvad vi trængte til. En uge ned til afslapning, varmere himmelstrøg og “god mad som vi ikke selv skulle lave”!

Nå ja, at rejsen så var vundet i Jeres Advents-konkurrence på Facebook, gjorde jo kun det hele lidt nemmere.

Tak for den lille hilsen der stod på værelset da vi ankom. Både lykønskningen med gevinsten, men også med vores kobberbryllup. Dejligt!

Dagene i Kalimaki gik med strandture og en tur ud at kigge efter skildpadder. Vi så 4 da vi var ude, så det var også en succes.

Vi fandt også et rigtig godt spisested i “Parthenon” som I da egentlig godt kunne anbefale jeres gæster i Kalimaki at benytte, ud over Ambrosia. Betjeningen og maden var helt i topklasse.

Endelig omkring turen til- og fra. Havde tjekket Primera Air på Trustpilot og læst, både godt og skidt. Vi havde INTET at klage over. Afgang til tiden, begge veje. Ankomst før tiden, begge veje. Alt omkring indtjekning (pladser reserveret hjemmefra) og indkøb, OK. smilende og venlig besætning med overskud.

Så, det overordnede indtryk af vores ferie må vel være, med “lånte” ord fra en kendt TV-reklame:  “All in all – spotless”

Med venlig hilsen, og tak for en god ferie

Pia og Carsten Hennie

Share Button