Verdens bedste strande

5. juli 2013

Magens-Bay-De-Dansk-Vestindiske-Øer-Bravo-Tours

Turkisblåt vand. Kridhvidt sand. Børnene leger i vandkanten. Palmerne svajer i vinden. På strandcaféen er der caribisk stemning. Én lækker strand kan minde meget om den næste lækre strand, men alligevel er der forskel. Bravo Tours guider her til Dansk Vestindiens fantastiske strande for enhver smag.

Magens Bay
Magens Bay er den mest populære strand i hele Dansk Vestindien – og med god grund. Langs bredden løber det fineste, hvideste sand, længere ude løber bjergene direkte ned i vandet, hvilket gør det smaragdgrønne vand roligt, da stranden ligger længst inde i bugten. Kom tidligt, alle andre vil også se en af verdens smukkeste strande.

Trunk Bay
Trunk er nærmest en paradisstrand og én af de mest fotograferede strande i verden. Faktisk er stranden så smuk, at flere bryllupper bliver afholdt her i solnedgangen. Nationalparken på St. John vedligeholder en undervandssti, hvor du på din snorkeltur kan læse interessant information om havet, havbunden og havlivet.

Coki Beach
Hvidt sand og krystalklart vand. Coki Beach er en levende strand med strandbarer, dykkerbutikker og vandsport. Stranden er specielt god til familier, da det store akvarium og vandland Coral World Ocean Park ligger lige ved siden af, og er en god afledning til de rastløse efter et par timer på en strandstol.

Turtle Beach
Det anerkendte, amerikanske rejsemagasin Travel + Leisure satte tidligere på året Turtle Beach på listen over verdens bedste uforstyrrede strande. Stranden ligger på øen Buck Island, der er et beskyttet område, og kan nås med båd fra St. Croix. Det omkringliggende koralrev huser et fantastisk økosystem, og det er bl.a. muligt at se den ægte karetteskildpadde, og undervandsstier gør det til et populært sted at snorkle. Et must for alle gæster.

Share Button