Costa de Almeria er noget helt særligt!

20. juni 2013

Costa-de-Almeria-Bravo-Tours-1

Tak til Bravo Tours for en dejlig ferie i Costa de Almeria.

Vi var så heldige at vinde en tur til Costa de Almeria i Bravo Tours adventskonkurrence, og gevinsten blev indløst her i maj. Vi boede på Hotel Playaluna i Roquettas de Mar, og det var et rigtig godt hotel med god mad og betjening. Hotellet lå lige på stranden – og stranden er utrolig flot og indbydende. Vejret var dog ikke til badning i havet, men det så meget tiltalende ud.

Den lange strandpromenade (13 km) indbyder til gå- og cykelture, og det gjorde vi flere gange. Man kan køre på cykel fra Roquettas til Aquadulce, hvor Bravo Tours også har hoteller. Det var en dejlig tur, og langs promenaden er der mange små caféer og hyggelige steder. Byen Roqettas er også et besøg værd – der er en borg og en lille havn med et hyggeligt folkeliv.

Det bedste ved stedet er hovedbyen Almeria, som ligger ca. 3 kvarters kørsel med bus. Det er en by på ca. 170.000 indbyggere, stadig uspoleret og med hyggelige gader og masser af tapas-barer. Tjenerne taler kun spansk og menukort er kun på spansk – og det kom der mange sjove oplevelser ud af. Vi var derinde 3 gange, det er meget nemt at komme med lokalbussen.

Bravo Tours-guiderne på stedet er meget dygtige og hjælpsomme, og vi fik meget ud af de ture vi deltog i.

Med venlig hilsen

Lilian Munch Pedersen

Share Button