Optimalt udbytte af golf-grupperejsen

11. februar 2013

Bravo-Tours-Fuerteventura-Golf

Af A. P. Christensen

Kombinationen af fysisk udfoldelse, afslapning i solen og hyggeligt samvær med andre golfinteresserede er indholdet i den typiske golf-grupperejse. Lægger man dertil, at golfrunderne altid giver anledning til en humoristisk snak, så er det forståeligt, at flere og flere gerne tager af sted i samlet flok.


Min erfaring er, at man opnår det optimale udbytte af en grupperejse ved at vælge All Inclusive-konceptet ved indkvarteringen, og så i øvrigt vælger at lade en rejsearrangør som Bravo Tours tage sig af det praktiske.

Uanset om turen går til Fuerteventura, Costa del Sol eller Belek, giver det golfrejsen en ekstra dimension, at man spiller sin runde med en tidlig start, så man kan nå tilbage til hotellet til sen frokost – og så nyde solen om eftermiddagen.

All Inclusive-hotellerne er også den optimale løsning for en gruppe, fordi man efter behov kan nyde sine forfriskninger – og ikke er bundet af at skulle deltage i ”nu-er-det-min-tur-til-at-give-en-omgang”-legen.

Ofte er all Inclusive-maden en buffet, og det har den store fordel, at der ikke er ventetid ved middagsbordet!

Naturligvis er golfgæster også prisbevidste kunder. Mange har prøvet at arrangere sin egen golfrejse, men jeg hører ofte, at man trods besværet med booking af fly, hotel og golfbaner alligevel ikke har sparet en eneste krone – snarere tværtimod.

Det giver derfor god mening at lade Bravo Tours stå for grupperejsen – og betale den halvtredser ekstra pr. dag. De efterhånden mange gange, jeg har stået for en grupperejse, har Bravo Tours altid levet op til de aftaler, der er indgået.

Jeg kan derfor kun opfordre andre til at købe den næste grupperejse hos Bravo Tours – og lægge all Inclusive-konceptet øverst i kurven. Så får man glade og tilfredse golfgæster – uanset resultaterne på golfbanen.

Læs mere om Bravo Tours golf-rejser her

Share Button