Nye golfrejser til danskerne

15. september 2011

Bravo Tours tilbyder nu også eksklusive og eksotiske matchture
Langt over 4.000 danske golfspillere valgte i 2010 at lade Bravo Tours arrangere deres golfrejse til Sydeuropa, Afrika og Thailand. Bravo Tours er dermed Danmarks største arrangør af golfrejser.

– Valg af rejsearrangør er en tillidssag, så vi er stolte af at være arrangør for så mange, og vi vil gøre alt for ikke at svigte denne tillid, siger Bravo Tours’ administrerende direktør, Peder Hornshøj, i forbindelse med præsentationen af selskabets nye golfkatalog på 36 sider.

– Kvaliteten af rejserne og gæsternes tilfredshed er det vigtigste for os. Vi tilbyder alle typer rejser – såvel til erfarne golfere som til dem, der for første gang skal prøve kræfter med udenlandske fairways. Derfor tilpasser vi konstant programmet, så der er noget for enhver, siger Peder Hornshøj.

– Udvikling er et nøgleord for Bravo Tours. Vi søger konstant at skabe nye oplevelser, sammensætte nye pakker og kombinere golf med mange andre af rejsemålets muligheder for gode oplevelser. På golfrejser med Bravo Tours har man mulighed for at tilpasse ophold og indhold helt individuelt. Man kan vælge de dyreste og bedste baner, hvis oplevelsen skal være helt unik, eller man kan vælge en pakkeløsning med gode baner, hvor der virkelig er værdi for pengene, siger Peder Hornshøj.

Bravo Tours har stor succes med matchture og golfakademier.
– Vi har brugt megen tid og energi på udvikling af disse, og vi er ret stolte af, at vi nu også tilbyder Matchture Exclusive, hvor der spilles på nogle af de allerbedste baner, og Matchture Exotic til fjerne egne af verden, hvor oplevelserne er meget mere end golf, siger Peder Hornshøj.

– Vi har gennem årene arrangeret golfakademier med endnu mere golf og endnu mere træning med dansk pro. Det udvider vi nu til flere rejsemål. Fx på Portugals Algarvekyst, hvor man fra februar til april kan træne hele fem gange på en uge med efterfølgende 18 hullers golf som optakt til golfsæsonen i Danmark, siger Peder Hornshøj.

Share Button