REJSE TIL 25.000 KR FOR HIO I KILDEBJERG RY

11. marts 2014

kluxffujvsbeseaudtrm

Bravo Tours er sponsor for den store hole in one-præmie på hul 18 i hele 2014.

For alle medlemmer og greenfee-gæster på Silkeborg Ry Golfklubs nye Kildebjerg Ry-bane vil stemningen stige, når de efter en vellykket golfrunde på den spændende Line Mortensen-bane har kæmpet sig vej til 18. og sidste hul.

Med virkning fra 1. april og resten af 2014-sæsonen vil Bravo Tours være sponsor for en hole in one-præmie til en værdi af 25.000 kr. Hul 18 er et flot par 3-hul foran klubhusterrassen, hvor der er både bunkers og en sø i spil. Hullets længde er 141 meter fra 52-teestedet (damer) og 166 meter fra 59-teestedet (herrer).

For at kunne indløse den store hole in one-præmie skal følgende betingelser være opfyldt:

Teetime skal være bestilt gennem Golfbox og være bekræftet på touchskærmen i klubhuset. Eneste undtagelse fra start på hul 1 er deltagelse i en officiel gunstart booket gennem SRG.

Hole in one skal være en del af en fuld 18 hullers runde fra sædvanligt sommer-teested og skal bekræftes af såvel en markør som af et overvågningskamera.

Ved hole in one skal Silkeborg Ry Golfklub kontaktes senest den følgende hverdag med angivelse af navn og DGU-nummer for både spiller og markør samt klokkeslet for hole in one.

Præmien kan kun vindes af amatører, mens ansatte i Silkeborg Ry Golfklub og Bravo Tours ikke kan deltage. Vinderne er selv ansvarlige for at indberette gevinsten til Skat og skal selv afholde eventuelle skatter og afgifter.

”I stedet for at sætte priserne ned, som mange andre golfklubber gør, så synes vi, at det er mere interessant at gøre oplevelsen endnu mere spændende for både gæster og medlemmer,” siger golfmanager Kjeld Rasmussen.

”Vi er glade for, at Bravo Tours er gået med, så vi kan lave nogle gode oplevelser for vores gæster. Laver man hole-in-one, kan vi sende video optagelsen til vinderen, så vedkommende bliver dermed en af de få i Danmark, som har deres eget hole-in-one på videoklip. Og så er der ikke kun tale om én præmie. Der er en golfrejse til en værdi af 25.000 til alle, som laver HIO i løbet af sæsonen”, siger Kjeld Rasmussen.

Billedtekst:
1. Golfmanager Kjeld Rasmussen og Bravo Tours golfambassadør, Thorkil Pedersen, indgår aftalen
om hole in one-præmien på en rejse til 25.000 kr.

Yderligere info hos golfmanager Kjeld Rasmussen. Mobil: 51943415
www.srgolf.dk

 

Bravo Tours er blandt Danmarks tre største rejsebureauer med rejser til spændende og populære rejsemål over hele verden – altid med dansktalende rejseledere.

Bravo Tours tilbyder  Solferie, Safari, Rundrejser, Golfrejser, Kombinationsrejser. Oplevelsesrejser og Grupperejser, der giver minder for livet.

Bravo Tours har hovedkontor i Herning og et salgskontor i København.

Bravo Tours er medlem af charterrejsearrangørernes brancheorganisation (RiD) og Rejsegarantifonden og følger altid Rejseankenævnets retningslinjer og afgørelser.

Følg Bravo Tours på Facebook, Instagram, Pinterest, Google+, YouTube, Twitter eller bliv inspireret på vores rejseblog.

Share Button