Oplev De Kanariske Øer fra havet

16. september 2014

Oplev De Kanariske Øer fra havet

 

Bravo Tours supplerer sit store program med krydstogter mellem øerne

Atlanterhavsøerne er populære feriemål i vintermånederne. Traditionelle charterrejser til især De Kanariske Øer har i årtier været danskernes foretrukne ferieform.

Danmarks tredjestørste rejsearrangør, Bravo Tours, har i forvejen Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Azorerne og Madeira på programmet og udvider nu med krydstogter mellem øerne og nogle af de populære feriesteder på den afrikanske fastland.

– I samarbejde med det anerkendte krydstogtsrederi MSC Cruises har vi fra 29. november og fem måneder frem afrejse hver uge fra Billund og København til Gran Canaria, hvorfra der på skift er to ruter til havs, siger Bravo Tours administrerende direktør, Peder Hornshøj.

MSC Armonia forlænges og moderniseres inden første krydstogt og får plads til 2.680 passagerer og flere end 800 besætningsmedlemmer. Skibet lægger hver dag i løbet af den ugelange ferie til i en ny havn.

– På skibet bor man lige så godt som på vore bedste hoteller, og man sejler primært om natten, så man har hele dagen til oplevelser. På den måde sparer man masser af transporttid og tid til at pakke sine ting, samtidig med, at man oplever meget mere. Det er nemt og praktisk – og billigt. Det er lige så let som at være på charterferie – bare sjovere, siger Peder Hornshøj.

Når skibet er til søs kan man koble af ved poolen, være aktiv i fitnesscentret, spise godt og se et nyt show hver dag. De yngste passagerer kan blandt andet opholde sig i eget vandområde og i børneklubben, der er lavet i samarbejde med LEGO.

Begge krydstogter starter i Las Palmas på Gran Canaria, Det ene har Puerto del Rosario på Fuerteventura, Funchal på Madeira, Santa Cruz de La Palma, Santa Cruz de Tenerife som anløbshavne; mens det andet krydstogt anløber Casablanca og Agadir i Marokko, Arrecife på Lanzarote og Santa Cruz på Tenerife.

Rederiet MSCs skandinaviske direktør, Claes Tamm, glæder sig over det nye samarbejde med Bravo Tours.

– Et krydstogt er en unik mulighed for at opleve flere destinationer i løbet af blot en uge, noget der eller er både kompliceret og tidskrævende. Vi ved, at Kanariøerne er vældigt populære blandt danskere, og vi er vældig glade for at kunne
komplettere Bravo Tours’ tilbud med vore krydstogter, siger Claes Tamm.

 

Bravo Tours er blandt Danmarks tre største rejsebureauer med rejser til spændende og populære rejsemål over hele verden – altid med dansktalende rejseledere.

Bravo Tours tilbyder  Solferie, Safari, Rundrejser, Golfrejser, Kombinationsrejser. Oplevelsesrejser og Grupperejser, der giver minder for livet.

Bravo Tours har hovedkontor i Herning og et salgskontor i København.

Bravo Tours er medlem af charterrejsearrangørernes brancheorganisation (RiD) og Rejsegarantifonden og følger altid Rejseankenævnets retningslinjer og afgørelser.

Følg Bravo Tours på Facebook, Instagram, Pinterest, Google+, YouTube, Twitter eller bliv inspireret på vores rejseblog.

Share Button