Fødselsdag med rekordsalg

2. april 2014

15_aar-STATUS_cover

Fødselsdag med rekordsalg

Bravo Tours uddelte fødselsdagsgaver i form af store rabatter på rejser, da firmaet i weekenden fejrede, at det var 15 år siden, at Bravo Tours’ sendte sine første charterfly af sted.

– Fredag solgte vi ikke færre end 2812 rejser, hvilket er en klar rekord for antal solgte rejser på en enkelt dag. Og lørdag og søndag solgte vi langt flere rejser end normalt på weekenddage, fortæller administrerende direktør Peder Hornshøj.

Hele fredag var der kø foran Bravo Tours’ butikker i Herning, København og Aalborg. I ventetiden blev der serveret kaffe, fadøl og masser af kagemænd.

– Det var helt fantastisk at have besøg af så mange gæster, og desuden var der livlig handel over nettet og på telefonerne, siger Peder Hornshøj.

De mange rejselystne Bravo Tours-gæster skal blandt andet til Grækenland, Tyrkiet, Mallorca og Azorerne.

I det hele taget er salget af sommerrejser steget markant i forhold til sidste år. Vi har sjældent været i en situation med så få restpladser tilbage i april og maj, som vi er i år. Det viser bare, at danskernes rejselyst er stor, og mange benytter sig af de mange fordele, der er ved at bestille deres rejser i god tid, siger Bravo Tours- direktøren.

ejsegarantifonden og følger altid Rejseankenævnets retningslinjer og afgørelser.

Følg Bravo Tours på Facebook, Instagram, Pinterest, Google+, YouTube eller Twitter

Share Button