Find din næste ferie på Pinterest

24. januar 2014

yqxszcmsfkhwta2z3wno

Et billede siger mere end 1000 ord

Den gamle kliché, om at et billede siger mere end 1000 ord, gælder om noget for rejser. Danskerne har i årevis bladret tusindvis af billedbårne rejsekataloger igennem og ud fra dem fundet deres rejse. Senere kom rejsekatalogerne online, og nu er de så også blevet sociale. Medier som Facebook, Google+ og Instagram har længe været brugt til at udveksle billeder af rejsemål, men nu har Pinterest, hvor brugere deler billeder og interesser med hinanden, for alvor meldt sig på banen som et attraktivt sted at finde sin næste ferie.

Pinterest lancerede nemlig for nyligt en ny funktion, placepins og placeboards, der giver mulighed for at ’pinne’ sine billeder til rejsemål i verden. Den nye funktion har Bravo Tours, som den første i rejsebranchen, benyttet sig af og har lagt et fuldt udbygget inspirationssite op på Pinterest.

– Sitet er en helt ny og meget visuel måde at få inspiration til ferien på. Og det er en fantastisk kanal til at engagere vores gæster, siger Jacob Tange og giver et eksempel:

– Fx kan vi opfordre gæster til at lave et board og ’pinne’ deres billeder fra ferien, hvorefter de så deltager i konkurrencen om at vinde deres næste ferie, forklarer Jacob Tange, marketing- og onlinechef hos Bravo Tours.

Pinterest er det nye rejsekatalog
– Vi er helt med på, at Pinterest ikke er slået fuldt igennem i Danmark, og at det kun er first movers, der har opdaget, at der overhovedet er noget, der hedder placeboards. Men som visuelt inspirationssite, som en slags moderne
rejsekatalog, har det et kæmpe potentiale.

– Selvfølgelig tror vi på mediet, og kigger man lidt til udlandet kan man se, at det er de veluddannede kvinder med børn, der er brugere af Pinterest.

For Bravo Tours er det vigtigt at signalere, at man ikke bare taler dansk, men også er et moderne rejseselskab, der er til stede dér, hvor det er rigtigt sjovt. Det kan koste både tid og penge at prøve nye medier af, men man kan også lide en langsom død, hvis man ikke ofrer det, der skal til og afprøver mulighederne, når de opstår.

– Og så kunne det da være sjovt om fem år at sige, at det var os, der i stor stil fik danskenes øjne op for Pinterest, slutter Jacob Tange.

Bravo Tours er blandt Danmarks tre største rejsebureauer med rejser til spændende og populære rejsemål over hele verden – altid med dansktalende rejseledere.

Bravo Tours tilbyder  Solferie, Safari, Rundrejser, Golfrejser, Kombinationsrejser. Oplevelsesrejser og Grupperejser, der giver minder for livet.

Bravo Tours har hovedkontor i Herning og et salgskontor i København.

Bravo Tours er medlem af charterrejsearrangørernes brancheorganisation (RiD) og Rejsegarantifonden og følger altid Rejseankenævnets retningslinjer og afgørelser.

Share Button