Crossfit-rejse til Mallorca

18. marts 2014

Crossfit


Sort tillykke!

Line Malling Jørgensen blev den heldige vindere af vores

Populær konkurrence
I februar og marts måned har vi kørt en konkurrence på Facebook og Instagram, hvor præmien var en Crossfit-rejse til Mallorca. Der har været en enorm trafik, og flere end 1.500 personer har deltaget – på trods af at præmien henvender sig til en mindre målgruppe!
Bravo Tours har massevis af oplevelsesrejser og aktiv ferie – og denne konkurrences popularitet fortæller os blot, at denne type af ferie, hvor vi rejser ud fra vores interesser og hobby, bliver langt mere efterspurgt inden for den nærmeste fremtid. Og Bravo Tours er allerede klar til, at tilbyde oplevelsesrejser til alle.

Crossfit på Mallorca
Vi tager alle de ting, du kender fra Crossfit – fed stemning, fællesskab, udfordrende og afvekslende træning, plads til alle – og flytter dem 2.000 km sydpå for at kombinerer dem med den spanske stemning, lækre strande og solens varme.

Vi bor på hotel Blue Bay, der ligger højt med en betagende panoramaudsigt over Middelhavet, Palma-bugten og den charmerende lystbådehavn. Her er mange gode faciliteter, som du frit kan benytte, og du vil helt sikkert også nyde de smukke omgivelser.

Hoveddelen af træningen vil foregå i byen Palmas lokale crossfit-boks, og der vil derudover være rig mulighed for fælles aktiviteter fx på stranden. Rejsen er for alle uanset niveau, erfaring eller alder.

Læs meget mere om crossfit-rejsen – Klik her! 

Vi håber at Line glæder sig til turen – det gør vi i hvert fald.

Share Button