Bikecamp på Mallorca

21. februar 2014

rlbjsvvlngxutkyqtqli

Bikecamp på Mallorca

Nu kan man uddanne sig til DGI-instruktør i landevejscykling på ferieøen
Flere og flere danskere dyrker landevejscykling som motion, og cykelklubberne mangler i stor udstrækning uddannede instruktører til de mange nye medlemmer.

DGI tilbyder nu i samarbejde med Bravo Tours instruktøruddannelse på den spanske ferieø Mallorca.

Mallorca er det foretrukne træningssted for mange motionscyklister og nogle af verdens bedste professionelle cykelryttere. Den smukke Middelhavsø er ideel til lange træningsture i terrænet, der spænder fra flade kyststrækninger til udfordrende bjergetaper.

I forårsmånederne er der trængsel på landevejene, når de kendte cykelhold finpudser formen, og motionisterne prøver kræfter med stigninger og nedkørsler i den flotte og dramatiske natur.

Bravo Tours og DGI arrangerer i uge 20 træningslejr på Mallorca – syv dages aktiv ferie med daglige guidede træningsture i et nøje tilrettelagt tempo, der er tilpasset gruppen. Træningen er fordelt på korte og lange ture, flade eller kuperede ruter og ikke mindst træning i bjerge med sikkerhed og oplevelser i fokus.

Deltagerne i DGI Bikecampen 10.-17. maj kan vælge udelukkende at deltage i de daglige træningsture eller at uddanne sig til instruktør i landevejscykling. Instruktøruddannelsen er fordelt på tre dage, og programmet omfatter såvel teoriundervisning som fysiske træningsture.

De kommende instruktører kan i klubberne give relevant instruktion i sikker og udfordrende cykling.

Billedtekst:

Landevejene gennem Mallorcas smukke og dramatiske natur er ideelle til træningsture på cykel – med indlagte pauser til bl.a. at nyde udsigten. 


______
Bravo Tours er blandt Danmarks tre største rejsebureauer med rejser til spændende og populære rejsemål over hele verden – altid med dansktalende rejseledere. 
Bravo Tours tilbyder  Solferie, Safari, Rundrejser, Golfrejser, Kombinationsrejser. Oplevelsesrejser og Grupperejser, der giver minder for livet.
Bravo Tours har hovedkontor i Herning og et salgskontor i København.
Bravo Tours er medlem af charterrejsearrangørernes brancheorganisation (RiD) og Rejsegarantifonden og følger altid Rejseankenævnets retningslinjer og afgørelser.

Følg Bravo Tours på Facebook, Instagram, Pinterest, Google+, YouTube, Twitter eller bliv inspireret på vores rejseblog.

Share Button